PS4: Σε δοκιμαστικό στάδιο η ενημέρωση 7.00 – Φέρνει ένα πανέξυπνο χαρακτηριστικό

Η Sony ξεκίνησε να μοιράζει προσκλήσεις
26 Ιουλίου 2019 17:46
PS4: Σε δοκιμαστικό στάδιο η ενημέρωση 7.00 – Φέρνει ένα πανέξυπνο χαρακτηριστικό

Η Sony έχει πλέον αρχίσει να μοιράζει προσκλήσεις για την ενημέρωση λογισμικού υπ’ αριθμόν 7.00 για το PlayStation 4 και το PlayStation 4 Pro. Κάθε χρήστης που έλαβε πρόσκληση μπορεί να καλέσει και άλλους 20 φίλους του για να δοκιμάσουν τη νέα έκδοση του λογισμικού της κονσόλας. Ο λόγος;

Το PS4 System Software Update 7.00 φέρνει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των party. Πλέον θα μπορούν να βρίσκονται σε ένα party μέχρι και 16 άτομα σε αντίθεση με το όριο των 8 που ισχύει τώρα. Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί. Η Sony έχει αλλάξει τον τρόπο που εφαρμόζονται τα updates και πλέον δεν θα χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση την κονσόλα σας για τις μικρές ενημερώσεις.

Τέλος, με την δοκιμαστική έκδοση του update να βρίσκεται ήδη στα χέρια των παικτών, ανακαλύφθηκε πως η Sony ετοίμασε και ένα πανέξυπνο χαρακτηριστικό που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους κατόχους HDR τηλεοράσεων. Συγκεκριμένα, η εταιρία ενσωμάτωσε ρυθμίσεις για το HDR και τη φωτεινότητά του, στο ίδιο το λειτουργικό σύστημα της κονσόλας.

Αυτό βοηθά ιδιαίτερα, καθώς δεν έχουν όλα τα παιχνίδια με HDR διεξοδικές ρυθμίσεις για να παραμετροποιήσει ο χρήστης την εικόνα στα μέτρα του. Αυτό το χαρακτηριστικό θα βοηθήσει στην πιο αποτελεσματική αξιοποίηση του HDR στα συμβατά παιχνίδια που δεν έχουν δικές τους ρυθμίσεις.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε θα κυκλοφορήσει το νέο update για όλους.

Tags: