Cyberpunk 2077: H CD Projekt Red εξηγεί τον ρόλο που θα παίξει η θρησκεία στο παιχνίδι

Πως ενσωματώνεται στη Night City και πως επηρεάζει την ιστορία
26 Ιουλίου 2019 14:18
Cyberpunk 2077: H CD Projekt Red εξηγεί τον ρόλο που θα παίξει η θρησκεία στο παιχνίδι

Η CD Projekt Red στοχεύει να κάνει την Night City του Cyberpunk 2077 ένα μέρος στο οποίο ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει. Όσον αφορά τη θρησκεία, μέχρι πρότινος δεν υπήρχε κάποια σχετική πληροφορία αν θα υπάρχει ή αν θα έχει κάποιο ρόλο μέσα στο παιχνίδι. Αυτό όμως σύμφωνα με μια συνέντευξη που έδωσε το στούντιο στο Πολωνικό site Gry Online WP έρχεται να αλλάξει, αφού η ομάδα έδωσε νέες πληροφορίες για το θέμα.

Ναι, η θρησκεία θα είναι μέρος της Night City και θα έρχεται σε πολλαπλές μορφές. Όπως έχουμε αναφέρει, το όραμά μας είναι να αντικατοπτρίσουμε στο παιχνίδι τον πραγματικό κόσμο. Στη πραγματική ζωή η θρησκεία αποτελεί σημαντικό παράγοντα της κοινωνίας. Στο Cyberpunk 2077 για παράδειγμα θα ενσωματώσουμε τον Χριστιανισμό, καθώς και τα διαφορετικά του παρακλάδια, όπως επίσης και θρησκείες της ανατολής.

Η θρησκεία δεν είναι ένα κομμάτι που θέλουμε να αποφύγουμε. Η αυθεντικότητα του κόσμου είναι αυτό που έχει σημασία για τους κατοίκους του. Τα πάντα έχουν να κάνουν ωστόσο με τις επιλογές του παίκτη. Δεν ενθαρρύνουμε κάποιον να ασπαστεί τίποτα, όπως επίσης δεν δείχνουμε και ασέβεια σε θρησκευτικά θέματα.   

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου του 2020 για PC, PS4 και Xbox One.