To MechWarrior 5: Mercenaries καθυστερεί και θα διατεθεί αποκλειστικά στο Epic Games Store

Μεταφέρεται για Δεκέμβριο
26 Ιουλίου 2019 13:32
To MechWarrior 5: Mercenaries καθυστερεί και θα διατεθεί αποκλειστικά στο Epic Games Store

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι fans του MechWarrior ανακουφίστηκαν, όταν έμαθαν στην MechCon 2018 πως το MechWarrior 5: Mercenaries έστω και με καθυστέρηση θα έρθει στο Steam στις 10 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, τα πλάνα σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση άλλαξαν. Πλέον το παιχνίδι όχι μόνο μεταφέρεται στις 10 Δεκεμβρίου, αλλά θα διατεθεί και αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store.

Σχετικά με την καθυστέρηση, η Piranha Games εξήγησε πως προέβη σε αυτή την ενέργεια γιατί ήθελε να εξασφαλίσει την επιθυμητή ποιότητα του τίτλου. Επίσης, τον Σεπτέμβριο όπως λέει υπάρχει συμφόρηση από άλλες μεγάλες κυκλοφορίες, πράγμα που δεν εξυπηρετεί τους marketing στόχους της εταιρίας. Σχετικά με την μεταφορά από το Steam στο Epic Games Store, ο Executive Producer Russ Bullock είπε το εξής:

Η νέα μας συνεργασία με το Epic Games Store μας δίνει τον χρόνο και την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας τόσο ως προς την ανάπτυξη όσο και ως προς το marketing. Είναι μια ευκαιρία να κάνουμε το MechWarrior 5: Mercenaries το καλύτερο MechWarrior παιχνίδι.

Σίγουρα η συγκεκριμένη κίνηση εκνεύρισε αρκετούς υποστηρικτές. Ωστόσο, όσοι το επιθυμούν θα έχουν πλήρη επιστροφή χρημάτων ωσότου τη ζητήσουν πριν την 1η Σεπτεμβρίου. Θα κρατήσουν τα MechWarrior Online bonuses, όμως όχι την πρόσβαση στο MechWarrior 5: Mercenaries DLC. Για τους υπόλοιπους, ο developer έκανε γνωστό πως η closed beta για όσους έχουν προ-παραγγείλει το παιχνίδι θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο.

Το MechWarrior 5: Mercenaries θα διατεθεί για PC, ένα χρόνο αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store στις 10 Δεκεμβρίου. Στον παρακάτω plyer μπορείτε να ρίξετε ξανά μια ματιά στο gameplay trailer.