Η συλλεκτική έκδοση του Darksiders Genesis έρχεται με επιτραπέζιο παιχνίδι και κόστος στα $379.99 

Γνωρίστε την Nephilim Edition

Η συλλεκτική έκδοση του Darksiders Genesis έρχεται με επιτραπέζιο παιχνίδι και κόστος στα $379.99

Το Darksiders είναι μια σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα, ενώ πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να δούμε το τρίτο κεφάλαιο της σειράς, το οποίο κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες. Τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε το νέο Darksiders Genesis, το οποίο μάλιστα έχει έντονες επιρροές από το Diablo.

Τώρα, πριν από μερικές ώρες, η επίσημη σελίδα των Darksiders στο Twitter ανακοίνωσε τις δύο συλλεκτικές εκδόσεις του παιχνιδιού. Η πρώτη ονομάζεται Nephilim Edition και περιλαμβάνει το παιχνίδι, ένα art book, steelbook, soundtrack, διάφορα αυτοκόλλητα, ένα αγαλματίδιο του πρωταγωνιστή και...ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Ναι, καλά ακούσατε, περιλαμβάνει ένα board game και η τιμή της ανέρχεται στα $379.99, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα κυκλοφορήσουν μόλις 5,000 κομμάτια παγκοσμίως.

Η δεύτερη είναι απλά μια τυπική Collector’s Edition που περιλαμβάνει ότι και η παραπάνω εκτός από το επιτραπέζιο παιχνίδι και έρχεται με κόστος τα $119.99. Αυτό σημαίνει πως η THQ Nordic κοστολογεί το board game περίπου $250.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο βίντεο από τις συλλεκτικές. Το Darksiders Genesis θα κυκλοφορήσει φέτος για PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.


3 comment(s)