Η THQ Nordic θα αποκαλύψει τέσσερα νέα παιχνίδια στην Gamescom

Τι λέτε να ετοιμάζει η εταιρία;
25 Ιουλίου 2019 11:01
Η THQ Nordic θα αποκαλύψει τέσσερα νέα παιχνίδια στην Gamescom

Πριν αρκετό καιρό σας είχαμε ενημερώσει πως η THQ Nordic έχει στα σκαριά πάνω από 80 projects, μέσα στα οποία συγκαταλέγονται τίτλοι που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, καινούργια IPs, ports, DLCs και διάφορα expansions.

Με την Gamescom 2019 να είναι μια ανάσα μακριά, η εταιρία μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube δημοσίευσε ένα βίντεο για την έκθεση, λέγοντας πως θα δηλώσει το παρών για να μας παρουσιάσει τα επερχόμενα παιχνίδια της.

Στην έκθεση, λοιπόν, θα δούμε νέα πλάνα, αλλά θα υπάρχουν και διάφορα booths για να παίξει ο κόσμος τα Biomutant, Desperados III, Darksiders Genesis, Destroy All Humans και Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated. Αξίζει να σημειωθεί πως θα αποκαλυφθεί και ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι σύντομα και όσοι παρευρεθούν στην Gamescom θα έχουν την δυνατότητα να το δοκιμάσουν.

Επιπλέον, η THQ Nordic μεταφέρει πως έχει άλλα τρία ολοκαίνουργια παιχνίδια για την Gamescom, αλλά αυτά θα αποκαλυφθούν σε  κεκλισμένων των θυρών παρουσίαση για δημοσιογράφους, ενώ το ένα από αυτά θα αποκαλυφθεί και για το κοινό μέσα από ένα ειδικό livestream εκείνη την εβδομάδα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε η THQ Nordic.