Call of Duty: Modern Warfare | Αλλάζει η παραμετροποίηση των όπλων [ΒΙΝΤΕΟ]

Πρώτη ματιά στο Gunsmith
23 Ιουλίου 2019 09:31
Call of Duty: Modern Warfare | Αλλάζει η παραμετροποίηση των όπλων [ΒΙΝΤΕΟ]

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Activision έχει υποσχεθεί πως θα παρουσιάσει αναλυτικά το multiplayer του Call of Duty: Modern Warfare την Πέμπτη, 1 Αυγούστου. Για να προετοιμάσει το έδαφος, λοιπόν, η εταιρία σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης Infinity Ward έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας νέες πληροφορίες για το Gunsmith του παιχνιδιού, μαζί με ένα νέο trailer.

Στο φετινό κεφάλαιο η παραμετροποίηση των όπλων θα είναι κάπως διαφορετική. Συγκεκριμένα, κάθε βασικό ή δευτερεύον όπλο θα μπορεί να τροποποιηθεί για να ταιριάζει ακριβώς με το στυλ παιχνιδιού σας και τις απαιτήσεις των διάφορων game modes. Θα μπορείτε όμως να "πειράξετε" μέχρι πέντε μέρη κάθε όπλου, μέχρι να εξαντλήσετε τις διαθέσιμες θέσεις.

Για παράδειγμα σε ένα Assault Rifle οι παίκτες έχουν συνήθως εννέα περιοχές παραμετροποίησης, τα Muzzle, Lasers, Optic, Stock, Rear Grip, Magazine, Underbarrel, Barrel ή κάποιο Perk. Στο Modern Warfare θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και να επιλέξουν μόνο πέντε περιοχές για αναβάθμιση.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου του 2019 για PS4, Xbox One και PC. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε 4K gameplay πλάνα από το Gunfight mode πατώντας εδώ.