Cyberpunk 2077: Το Hardcore mode θα απενεργοποιεί το UI

Μαζί με πρόσθετα στοιχεία
21 Ιουλίου 2019 13:00
Cyberpunk 2077: Το Hardcore mode θα απενεργοποιεί το UI

Αναμφίβολα το Cyberpunk 2077 είναι από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της γενιάς που διανύουμε. Μετά το The Witcher 3: Wild Hunt το επόμενο βήμα των Πολωνών έχει συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα της gaming κοινότητας και οι πληροφορίες που έρχονται απορροφούνται από τους fans σαν σφουγγάρι. Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που έδωσε στο Wccftechο ο UI συντονιστής της CD Projekt Red Alvin Liu, μοιράστηκε μερικές ενδιαφέρουσες νέες πληροφορίες για τον τίτλο.

Το πιο διασκεδαστικό κομμάτι πιστεύω στις ρυθμίσεις του Hardcore mode είναι η απενεργοποίηση του UI. Θα είναι μια πραγματική πρόκληση για τους παίκτες. Ωστόσο έχουμε υπόψη μας κι αυτόν που δεν είναι τόσο έμπειρος στο shooting  και επιθυμεί να παίξει με πιο casual ρυθμούς για να απολαύσει απλά την ιστορία.

 

Στο Cyberpunk 2077 τρέχει μια εξαιρετική ιστορία, την οποία προφανώς να θέλει να βιώσει και κάποιος που δεν είναι άνετος με τα shooters κι έρχεται αμέσως μετά το The Witcher 3. Θα έχουμε και γι’ αυτόν ανάλογες ρυθμίσεις, ακόμα και ειδικά όπλα.

 

Αν θυμάστε στο περσινό demo είχαμε ένα όπλο που λεγόταν smart gun και διευκόλυνε τη στόχευση. Οι σφαίρες βέβαια ήταν αρκετά πιο αργές και συνήθως πιο αδύναμες. Αν όμως για κάποιον η στόχευση δεν είναι το φόρτε του θα έχει πάντα την επιλογή να επιλέξει το smart gun.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί στις 16 Απριλίου για PS4, Xbox One και PC.