Αποχωρεί ο συνιδρυτής της Blizzard Frank Pearce  

Μετά από τρεις σχεδόν δεκαετίες

 Αποχωρεί ο συνιδρυτής της Blizzard Frank Pearce

Όταν η Blizzard ιδρύθηκε το 1991 ως Silicon & Synapse ο ιδρυτής της Allen Adham έψαχνε για προγραμματιστές για να χτίσει τις βάσεις του νεοσύστατου στούντιο. Ο Frank Pearce επίσης έψαχνε μια μεγάλη ευκαιρία που θα οδηγούσε την καριέρα του στο επόμενο βήμα. Η πρόταση του Adham ήταν αυτό που αναζητούσε. Παράλληλα ωστόσο εκτελούσε και χρέη ρεσεψιονίστ!

28 χρόνια αργότερα και λίγο μετά την αποχώρηση του επίσης συνιδρυτή Mike Morhaime, ο Pearce ανακοίνωσε πως κι εκείνος αποχωρεί από την εταιρία.

Ο χρόνος μου στην Blizzard συμπεριλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου και την ενήλικης ζωής μου, έχω αμέτρητες αναμνήσεις. Το να δουλέψω μαζί με τους καλύτερους developers του κόσμου πάνω στα καλύτερα franchises ήταν μια μοναδική επαγγελματική εμπειρία.

 

Επίσης ξεχωριστή ανάμνηση αποτελεί η πρώτη φορά που βρέθηκα στη BlizzCon και αντιλήφθηκα την σημαντικότητα των ανθρώπων και της κοινότητας που έγιναν μέρος της εμπειρίας στους παίκτες.

Ο Pearce δεν ανέφερε αν θα συνεχίσει κάπου αλλού, παρά μόνο για τη συμμετοχή του σε περισσότερα χόμπι στο εγγύς μέλλον. Πλέον ο Allen Adham είναι ο μοναδικός από τους αρχικούς ιδρυτές που παραμένουν στη Blizzard.