Streets of Rage 4: Βετεράνοι συνθέτες επιστρέφουν για το νέο soundtrack

Δείτε το Behind the Tracks video
18 Ιουλίου 2019 12:40
Streets of Rage 4: Βετεράνοι συνθέτες επιστρέφουν για το νέο soundtrack

Η Dotemu (Wonder Boy: The Dragon’s Trap, Windjammers 1 και 2), η Lizardcube (Wonder Boy: The Dragon’s Trap) και η Guard Crush Games (Streets of Fury) έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το νέο Behind the Tracks βίντεο, ανακοινώνοντας επίσημα την επιστροφή βετεράνων μουσικοσυνθετών, οι οποίοι επιστρέφουν για να συνεισφέρουν στο νέο OST του πολυαναμενόμενου beat 'em up Streets of Rage 4. Ο λόγος γίνεται μεταξύ άλλων για τους Yūzō Koshiro και Motohiro Kawashima.

Ο executive producer του παιχνιδιού, Cyrille Imbert, δήλωσε για τη συγκεκριμένη επιστροφή:

Ανάμεσα στα ονόματα που συνθέτουν για το παιχνίδι βρίσκονται κάποιοι θρύλοι που έγραψαν ιστορία στα video games. Από τότε που ανακοινώσαμε το παιχνίδι οι fans διαρκώς ρωτούσαν ποιος θα επιμεληθεί το soundtrack, καθώς πιστεύουν πως η μουσική στα Streets of Rage πάντα είχε ζωτική σημασία. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα παγκόσμιας κλάσης ταλέντα που διαθέτουμε.

Το βίντεο κάνει επίσης αναφορά για τις εσωτερικές πιέσεις που είχε η αρχική ομάδα του Street of Rage κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, καθώς υπήρχε έντονος ανταγωνισμός με το Street Fighter II της Capcom. Η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Streets of Rage 4 καθώς και οι πλατφόρμες που θα διατεθεί αναμένεται να ανακοινωθούν. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.