Επίσημο: Το αρχικό Switch αναβαθμίζεται – Σχεδόν διπλάσια μπαταρία, ίδια τιμή

Η νέα έκδοση έρχεται τον Αύγουστο
17 Ιουλίου 2019 16:09
Επίσημο: Το αρχικό Switch αναβαθμίζεται – Σχεδόν διπλάσια μπαταρία, ίδια τιμή

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Nintendo πέρα από το Switch Lite σκόπευε να φρεσκάρει και το αρχικό Switch. Τώρα, μέσα από την επίσημη Ιαπωνική της ιστοσελίδα, η εταιρία ανακοινώσε μια νέα έκδοση του αρχικού Switch.

To νέο μοντέλο θα είναι σχεδόν ολόιδιο με το παλιό, το οποίο και θα αντικαταστήσει σταδιακά στην αγορά. Η μεγάλη διαφορά θα είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το νέο μοντέλο θα έχει σκεδόν διπλάσια μπαταριά και ανάλογα το παιχνίδι μπορεί να αντέχει από 4.5 μέχρι 9 ώρες. Αντιθέτως, το αρχικό Switch κρατούσε από 2.5 μέχρι 6.5 ώρες. Στις εσωτερικές δοκιμές της Nintendo, το νέο μοντέλο έφτασε τις 5.5 ώρες The Legend of Zelda: Breath of the Wild, ενώ το αρχικό μοντέλο έκλεινε από μπαταρία στις 3 ώρες.

Η επόμενη αλλαγή έχει να κάνει με την εξωτερική συσκευασία, η οποία θα έχει ως εξής:

Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για το τέλος του Αυγούστου και η τιμή της κονσόλας θα είναι η ίδια. Δεν έχει διευκρινιστεί πως πετυχαίνει το νέο μοντέλο την καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας, αλλά τα βασικά specs παραμένουν ίδια. Παράλληλα, για την ώρα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του στην Ελλάδα. Το πιο πιθανό είναι όμως πως και στη χώρα μας θα καταφθάσει τον Αύγουστο.