Borderlands 3: Δεν θα έχει cross-play όταν κυκλοφορήσει

Ο Randy Pitchford εξηγεί
16 Ιουλίου 2019 10:39
Borderlands 3: Δεν θα έχει cross-play όταν κυκλοφορήσει

Από τη στιγμή που το Borderlands 3 αποκαλύφθηκε αρχικά, η ενσωμάτωση cross-play υπήρξε αρκετές φορές στο επίκεντρο της συζήτησης. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζουν οι δηλώσεις της Gearbox πως ένας από τους λόγους που επέλεξε να διαθέσει την PC έκδοση αποκλειστικά στο Epic Games Store είναι η προσέγγιση της Epic στο θέμα του cross-play.

Πριν μερικές ημέρες η Gearbox ανακοίνωσε το Celebration of Togetherness, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 16 Ιουλίου στις 17:00 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από τον player που ακολουθεί.

Το όνομα του εν λόγω προγραμματισμένου live stream έκανε πολλούς να υποθέτουν πως η Gearbox θα αποκαλύψει πλήρως τις cross-play δυνατότητες του Borderlands 3. Δυστυχώς, όσοι ήθελαν να παίξουν το παιχνίδι με τους φίλους τους που έχουν άλλη πλατφόρμα, θα πρέπει να κάνουν περισσότερη υπομονή. Ο CEO της εταιρίας, Randy Pitchford, προέβη σε διευκρινιστικά tweets, επισημαίνοντας πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει χωρίς cross-play. Ωστόσο, υποσχέθηκε πως η ομάδα θα εργαστεί σκληρά για να φέρει αυτή τη δυνατότητα όσο πιο άμεσα γίνεται.

Το Borderlands 3 κυκλοφορεί στις 13 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC. Μελλοντικά θα καταφθάσει και στο Google Stadia.