PUBG: Έτσι εντοπίζονται τα cheats [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι παγίδες της PUBG Corp. για τους 'άτακτους' παίκτες
15 Ιουλίου 2019 10:56
PUBG: Έτσι εντοπίζονται τα cheats [ΒΙΝΤΕΟ]

Το PUBG είναι από τα δημοφιλέστερα battle royale παιχνίδια με εκατομμύρια παίκτες να έχουν ασχοληθεί με το πόνημα της PUBG Corp. Τώρα, η εταιρία, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube, μας δίνει μια γεύση για το πως δουλεύει το Anti-Cheat «εργαλείο» της.

Πολλοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν διάφορα παράνομα προγράμματα προς όφελός τους, κάνοντάς τους «άτρωτους» και η εταιρία εργάζεται πάνω σε αυτό, για να βάλει τέλος σε αυτή τη μάστιγα και να προσφέρει μια ποιοτική εμπειρία για όλους. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω η ομάδα δουλεύει πάνω σε ένα anti-cheat update που θα μπλοκάρει περισσότερες μη-εξουσιοδοτημένες εφαρμογές.

Ο επικεφαλής του PUBG Anti-Cheat, Dohyung Lee, δήλωσε:

Πάντα ψάχνουμε τρόπους για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή gameplay εμπειρία στην κοινότητα. Το Anti-Cheat εντοπίζει την συμπεριφορά των ύποπτων παικτών μέσα από διάφορες αναφορές που γίνονται από τους παίκτες, καθώς και μέσω των εσωτερικών μας συστημάτων.

Ο operation manager, Wonha Ryu, συμπληρώνει λέγοντας:

Όταν βρούμε κάτι, εξετάζουμε τα log αρχεία, εντόπιζουμε το hack εργαλείο ή τη συσκευή που χρησιμοποιήθηκε και το ερευνούμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα ανάπτυξης του PUBG.

Tags: