Shenmue III: Νέα κατακραυγή για την Kickstarter καμπάνια

Θα πρέπει να πληρώσουν ξανά για το Season Pass όσοι το υποστήριξαν
12 Ιουλίου 2019 13:53
Shenmue III: Νέα κατακραυγή για την Kickstarter καμπάνια

Μετά την ανακοίνωση πως η PC έκδοση του Shenmue III θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσα από το Epic Games Store, η Ys Net καλείται τώρα να τα βάλει ξανά με την εξαγριωμένη κοινότητα του τίτλου. Συγκεκριμένα, γνωστοποιήθηκε πως όσοι υποστήριξαν το project από τις πρώτες του στιγμές στο Kickstarter, δεν θα λάβουν το Season Pass και το περιεχόμενο της Deluxe Editition.

Αναλυτικότερα, σε ένα σχόλιο κάτω από την τελευταία ανάρτηση της ομάδας στο Kickstarter, ο υποστηρικτής του τίτλου Antonio Miranda ισχυρίζεται πως έλαβε ένα e-mail που επιβεβαιώνει πως όσοι βοήθησαν με την χρηματοδότηση του project δεν θα λάβουν ορισμένο περιεχόμενο.

Το Season Pass που περιλαμβάνει τα μελλοντικά DLCs και το επιπλέον περιεχόμενο της Deluxe Edition θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά. Παράλληλα, διάφορα καταστήματα προσφέρουν μπόνους περιεχόμενο για τις προ-παραγγελίες, το οποίο επίσης δεν θα λάβουν οι υποστηρικτές στο Kickstarter.

Το e-mail που έλαβε ο Miranda έγραφε χαρακτηριστικά:

Οι Standard και Deluxe εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα δεν έχουν καμία σχέση με την καμπάνια χρηματοδότησης.

Η απόφαση αυτή εξαγρίωσε πολλούς παίκτες, καθώς συνηθίζεται ως ένδειξη ευγνωμοσύνης η ομάδα ανάπτυξης να δίνει το επιπλέον περιεχόμενο στους υποστηρικτές που βοήθησαν με την χρηματοδότηση για να γίνει πραγματικότητα ένα παιχνίδι. Από την άλλη, η Ys Net δεν έγραφε σε κανένα tier στο Kickstarter πως οι backers θα λάβουν το Season Pass.