Moons of Madness: 12 λεπτά gameplay πλάνων από το νέο Lovecraftian horror παιχνίδι

Τρόμος στο διάστημα
11 Ιουλίου 2019 10:49
Moons of Madness: 12 λεπτά gameplay πλάνων από το νέο Lovecraftian horror παιχνίδι

Η Rock Pocket Games και η Funcom έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο με τα πρώτα gameplay πλάνα του Moons of Madness. Πρόκειται για ένα first person, story driven παιχνίδι τρόμου στο διάστημα, το οποίο αντλεί έμπνευση από τα βιβλία του διάσημου συγγραφέα τρόμου H.P. Lovecraft.

Το Moons of Madness τοποθετείται σε μια μυστική βάση στον πλανήτη Άρη, η οποία στήθηκε εξαιτίας ενός μυστήριου σήματος που όπως όλα δείχνουν προέρχεται από κάποιον νοήμων οργανισμό. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Shane Newehart, ένας απλός τεχνικός χωρίς γνώση και πρόσβαση στα ενδότερα σχέδια της εγκατάστασης, σύντομα θα βιώσει τον απόλυτο τρόμο, καθώς τα πάντα γύρω του καταρρέουν. Ταξιδεύοντας στη σκοτεινή μεριά του πλανήτη, θα αντιμετωπίσει τον απόλυτο κοσμικό τρόμο, καθώς ολοένα θα του γίνεται δυσκολότερο να ξεχωρίσει τι είναι πραγματικό και τι είναι παραίσθηση.

Το Moons of Madness θα κυκλοφορήσει στη περίοδο του Halloween 2019 (τέλη Οκτωβρίου με αρχές  Νοεμβρίου) για PS4, Xbox One και PC. Δείτε το εν λόγω βίντεο στον ακόλουθο player.

Tags: