Nintendo Switch Lite: Επίσημο με δελεαστική τιμή και χωρίς dock

Έρχεται αυτό το Σεπτέμβριο
10 Ιουλίου 2019 15:36
Nintendo Switch Lite: Επίσημο με δελεαστική τιμή και χωρίς dock

Επιβεβαιώνοντας την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών, η Nintendo αποκάλυψε επίσημα το Nintendo Switch Lite. Πρόκειται για μια νέα κονσόλα που εντάσσεται στην Switch οικογένεια συσκευών και αφήνει πίσω της την υβριδική φύση του προκατόχου της, για να εστιάσει αποκλειστικά στην φορητή εμπειρία.

Αναλυτικότερα, η κονσόλα δεν θα έχει dock στην συσκευασία και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να την συνδέσετε στην τηλεόρασή σας. Επίσης, το Lite δεν θα έχει αποσπώμενα Joy-Cons, ενώ θα απουσιάζει και η λειτουργία του HD Rumble.

Η αριστερή πλευρά της κονσόλας φέρει μια αξιοσημείωτη αλλαγή, αφού ενσωματώνει κανονικό σταυρόνημα (D-pad.). Αξίζει να σημειωθεί πως αν οι παίκτες έχουν ήδη στην κατοχή τους Joy-Cons θα μπορούν να τα συγχρονίσουν με το Switch Lite και έτσι θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια όπως το 1-2 Switch που απαιτούν motion controls. Η κονσόλα θα υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια της βιβλιοθήκης του Switch που επιτρέπουν handheld mode λειτουργία.

Το Nintendo Switch Lite θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του θα ανέρχεται στα $199 στην αγορά της Αμερικής. Μόλις αποκαλυφθεί η τιμή της κονσόλας στην Ελλάδα θα σας ενημερώσουμε με νέα είδηση.

Παρακάτω ακολουθεί το επίσημο βίντεο ανακοίνωσης με περισσότερες πληροφροίες.