Nintendo Switch και Super Mario Maker 2 σαρώνουν το καλοκαίρι στην Αγγλία

Είναι για δεύτερη εβδομάδα ο βασιλιάς των πωλήσεων
08 Ιουλίου 2019 11:45
Nintendo Switch και Super Mario Maker 2 σαρώνουν το καλοκαίρι στην Αγγλία

Φαίνεται πως η υβριδική φύση του Nintendo Switch έχει βοηθήσει ιδίαιτερα την κονσόλα τους καλοκαιρινούς μήνες που πολλοί παίκτες ίσως αφήνουν πίσω τους το βασικό τους setup για διακοπές. Συγκεκριμένα, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το Super Mario Maker 2 ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το αξιοσημειώτο είναι πως υπήρχαν τέσσερις αποκλειστικότητες του Switch στην πρώτη δεκάδα των UK Charts.

Μετά το Crash Team Racing Nitro-Fueled και το F1 2019 που κατέλαβαν τις θέσσεις δύο και τρία αντίστοιχα, συναντάμε το Mario Kart 8 Deluxe που είδε τις πωλήσεις του να αυξάνονται κατά 9%. Στην πέμπτη θέση σκαρφάλωσε το Super Smash Bros. Ultimate με 21% αύξηση στις πωλήσεις του, ενώ ένατο βρέθηκε το The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Στα πρώτα σαράντα παιχνίδια των UK Charts συναντάμε και τα Super Mario Party, Super Mario Odyssey, New Super Mario Bros U Deluxe και Pokémon: Let's Go Pikachu.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι δέκα τίτλοι με περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο την προηγούμενη εβδομάδα.

  1. Super Mario Maker 2
  2. Crash Team Racing Nitro-Fueled
  3. F1 2019
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Super Smash Bros Ultimate
  6. Grand Theft Auto V
  7. Assassin's Creed Odyssey
  8. Red Dead Redemption II
  9. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  10. Mortal Kombat 11