Fire Emblem: Three Houses | Ετοιμαστείτε για πάνω από 200 ώρες gameplay περιεχομένου

Ο director του παιχνιδιού σας προετοιμάζει για ένα...τεράστιο ταξίδι
08 Ιουλίου 2019 11:25
Fire Emblem: Three Houses | Ετοιμαστείτε για πάνω από 200 ώρες gameplay περιεχομένου

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός RPG παιχνιδιού είναι οι ώρες που θα χρειαστεί να αναλώσει ο παίκτης μέχρι την ολοκλήρωσή του. Στην ίδια ακριβώς κατηγορία θα ανήκει φυσικά και το Fire Emblem: Three Houses, το επερχόμενο tactical RPG παιχνίδι του Nintendo Switch. Σε συνέντευξη του director, Toshiyuki Kasukihara, μάθαμε πως οι παίκτες θα χρειαστούν τουλάχιστον 80 ώρες gameplay για να ολοκληρώσουν έναν οίκο. Αυτό, αυτόματα μεταφράζει πως εφόσον κάποιος επιθυμεί να βρει τα πάντα στο παιχνίδι και να ολοκληρώσει και τους τρεις οίκους θα χρειαστεί πάνω από 200 ώρες gameplay.

Για να ολοκληρώσω το παιχνίδι με έναν από τους τρεις οίκους μου πήρε 80 ώρες. Και φυσικά δεν έκοψα τα cutscenes και τους διαλόγους. Έτσι, αν θέλετε να κάνετε και τα τρία μονοπάτια μπορεί να σας πάρει πάνω από 200 ώρες.

Επομένως ετοιμαστείτε για ένα αρκετά μεγάλο ταξίδι στην ήπειρο Fódlan, ειδικά εφόσον είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε όλα τα μονοπάτια που θα προσφέρει. Το Fire Emblem: Three Houses αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου αποκλειστικά στο Nintendo Switch.