Το Nintendo Switch Online ξεπέρασε τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές

Η Nintendo θα εμπλουτίσει περισσότερο την υπηρεσία
07 Ιουλίου 2019 16:03
Το Nintendo Switch Online ξεπέρασε τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές

Μιλώντας στο πλαίσιο ενός πρόσφατου Q&A για τους επενδυτές, ο πρόεδρος της Nintendo, Shuntaro Furukawa, κλήθηκε να σχολιάσει την πορεία του Nintendo Switch Online μέχρι στιγμής, αποκαλύπτοντας συγχρόνως πως ο αριθμός των συνδρομητών της έχει ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια.

Συγκεκριμένα, ο Furukawa δήλωσε:

Ο αριθμός των συνδρομητών του Nintendo Switch Online αυξάνεται σταδιακά από τη στιγμή που η υπηρεσία έκανε το ντεμπούτο της τον περασμένο Σεπτέμβριο και πλέον έχει ξεπεράσει τους δέκα εκατομμύρια λογαριασμούς. Το Nintendo Switch Online παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια του Nintendo Switch μέσω του διαδικτύου, τόσο ανταγωνιστικά όσο και συνεργατικά. Επίσης παρέχει υπηρεσίες όπως το Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online, Save Data Cloud Backup και λειτουργίες μέσω της smartphone εφαρμογής, όπως τα online lobbies και voice chat.

Επιπροσθέτως, παρείχαμε το Tetris 99 ως ειδική προσφορά για τα Nintendo Switch Online μέλη αυτό τον Φεβρουάριο και στη συνέχεια το Μάιο ξεκινήσαμε να πουλάμε τα Nintendo Switch Game Vouchers που επιτρέπουν στους παίκτες να αγοράσουν δύο Nintendo Switch ψηφιακά παιχνίδια σε μειωμένη τιμή.

Αναγνωρίζουμε ότι είναι απίστευτα σημαντικό να συνεχίσουμε να κάνουμε το Nintendo Switch Online πιο ελκυστικό για τους χρήστες και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε το περιεχόμενο της υπηρεσίας ακόμη καλύτερο στο μέλλον.