Cyberpunk 2077: Αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε κάποια ταινία χάρη στον Keanu Reeves

Νέες δηλώσεις από τον δημιουργό Mike Pondsmith
06 Ιουλίου 2019 14:08
Cyberpunk 2077: Αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε κάποια ταινία χάρη στον Keanu Reeves

Μιλώντας στο VGC, ο δημιουργός του Cyberpunk franchise, Mike Pondsmith, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να δούμε κάποια Cyberpunk ταινία.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Πραγματικά δεν μπορώ να πω κάτι αυτή τη στιγμή, αλλά με τον Keanu Reeves να εμπλέκεται πλέον στο παιχνίδι, οι πιθανότητες σίγουρα έχουν αυξηθεί πολύ.

Το μέσο πίεσε περισσότερο τον Pondsmith, ο οποίος τόνισε ότι το franchise του έχει μια ισορροπία μεταξύ πλοκής και δράσης που μπορεί να εξυπηρετήσει μια ταινία. Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Η αγαπημένη μου ταινία είναι το Blade Runner, αλλά αναγνωρίζω ότι είναι μια δύσκολη ταινία που απαιτεί σκέψη και το 2049 είναι ακόμη πιο δύσκολο. Μια τέτοια ταινία δεν επιτρέπει απαραίτητα στον κόσμο να κάνει το πρώτο του βήμα σε ένα σύμπαν και να το καταλάβει, αλλά από την άλλη δεν θα μπορούσες να κάνεις και μια καθαρόαιμη ταινία δράσης.

Βρήκαμε μια καλή ισορροπία με το Cyberpunk. Και σας κάνουμε να σκέφτεστε, αλλά και δεν σας κάνουμε να βαριέστε και να νιώθετε ότι είστε σε τάξη για μάθημα.

Εν τέλει, θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξει μια στιγμή στο 2077 που θα έχετε τον έλεγχο του V και θα κοιτάξετε κάτω και θα συνειδητοποιήσετε ότι και τα δυο σας χέρια είναι ουσιαστικά γεμάτα εργαλεία. Ως παίκτης, πρέπει σε κάποιο σημείο να σκεφτείς πως θα ήταν στην πραγματικότητα αυτό; Αυτή θα είναι μια στιγμή που θα σε κάνει να προβληματιστείς και να νιώσεις άβολα.

Για την ώρα, το σύμπαν του Cyberpunk περιλαμβάνει επιτραπέζια παιχνίδια και το επερχόμενο βιντεοπαιχνίδι της CD Projekt Red.