Daemon X Machina: Αποκαλύφθηκε η Orbital Limited Edition συλλεκτική

Για Ευρώπη και Αυστραλία
05 Ιουλίου 2019 09:33
Daemon X Machina: Αποκαλύφθηκε η Orbital Limited Edition συλλεκτική

Η Nintendo Ευρώπης αποκάλυψε την εντυπωσιακή συλλεκτική έκδοση για το πολυαναμενόμενο mech action παιχνίδι της Marvelous First Studio, Daemon X Machina. Πρόκειται για ένα fast-paced mech action από τον παραγωγό της θρυλικής σειράς Armored Core, Kenichiro Tsukuda.

Μέσα στο μεταλλικό στιλ κουτί της Orbital Limited Edition θα περιλαμβάνεται ένα retail αντίτυπο του παιχνιδιού, ένα 18 πόντων Arsenal αγαλματίδιο, ένα εκατοσέλιδο artbook και ένα steelbook.  

Για την ιστορία, πίσω από την εικονογραφία και τον σχεδιασμό των χαρακτήρων του παιχνιδιού βρίσκεται ο Yusuke Kozaki, ο οποίος είχε επιμεληθεί το εικαστικό κομμάτι των Fire Emblem Awakening και Fire Emblem Fates. Όσο για το mech concept design υπεύθυνος είναι ο Mr. Kawamori, ο οποίος είχε δουλέψει πάνω στη σειρά Armored Core και στη δημοφιλή Ιαπωνική animated σειρά Dimension Fortress Macross.

Το Daemon X Machina κυκλοφορεί στις 13 Σεπτεμβρίου παγκοσμίως, αποκλειστικά στο Nintendo Switch. Δείτε ξανά το απολαυστικό E3 2019 trailer στον ακόλουθο player.