Φήμες για εξαγορά της Remedy από την Sony

Στο δυναμικό του PlayStation το στούντιο του Alan Wake;
03 Ιουλίου 2019 11:56
Φήμες για εξαγορά της Remedy από την Sony

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα σας ενημερώσαμε σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του PlayStation, ο οποίος τόνισε ότι η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς νεών στούντιο. Τώρα, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει το μέσο του εξωτερικού PushSquare. Επικαλούμενο δικές του πηγές, τονίζει οτί η Sony ετοιμάζει μια προσφορά εξαγοράς για την Remedy.

Λίγα λεπτά μετά ο ZhugeEX, εξαιρετικά έμπιστος insider της βιομηχανίας και διαχειριστής του μεγάλου gaming forum ResetERA, επισήμανε πως δεν έχει ακούσει κάτι που να τον κάνει να πιστεύει πως έχει ολοκληρωθεί ήδη η συμφωνία. Ωστόσο, επισημαίνει πως έχει ακούσει ότι η Sony εξέτασε πράγματι το ενδεχόμενο.

Όλα αυτά συμβαίνουν μόλις μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση πως η Remedy πήρε πίσω τα δικαιώματα διανομής του πρώτου Alan Wake από την Microsoft. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι πως το υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony, ο Shuhei Yoshida, επισκέφτηκε πρόσφατα τη Remedy. Ο Yoshida είναι υπεύθυνος για τα first-party παιχνίδια του PlayStation.

Για την ιστορία, η Remedy που είναι γνωστή για τα Max Payne και Alan Wake συνεργαζόταν για πολλά χρόνια με την Microsoft, δημιουργώντας αποκλειστικά παιχνίδια για τις πλατφόρμες της. Ωστόσο, η συνεργασία των δύο εταιριών σταμάτησε μετά την κυκλοφορία του Quantum Break.

Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.