CD Projekt Red: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τα τρία Cyberpunk παιχνίδια

Νέα διευκρίνιση από την εταιρία
03 Ιουλίου 2019 11:02
CD Projekt Red: Ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τα τρία Cyberpunk παιχνίδια

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου έκανε μια ειδήση, την οποία σας μεταφέραμε και εμείς, που ανέφερε ότι η CD Projekt αναπτύσσει τρία Cyberpunk παιχνίδια, το ένα εκ των οποίων θα εστίαζε στο multiplayer.

Τώρα, ένα αντιπρόσωπος της CD Project Red ήρθε να διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει. Συγκεκριμένα, η εταιρία δήλωσε:

Αυτή τη στιγμή έχουμε συνολικά πέντε ομάδες που δουλεύουν σε διάφορα projects. Οι τρεις εστιάζουν στην ανάπτυξη του Cyberpunk 2077. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται οι CD PROJEKT RED Warsaw και Kraków, οι οποίες έχουν αναλάβει το βασικό παιχνίδι, καθώς και το στούντιό μας στο Wrocław, οπού περίπου 40 εξειδικευμένοι δημιουργοί ασχολούνται με έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Μια ξεχωριστή ομάδα στο στούντιο μας στο Warsaw χειρίζεται την ανάπτυξη του GWENT. Η τελευταία ομάδα μας είναι η Spokko, η οποία αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ένα mobile project που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Η νέα δήλωση της εταιρίας αν και δεν αρνείται ρητά πως υπάρχουν και άλλα Cyberpunk projects υπό ανάπτυξη, διευκρινίζει την κατάσταση σχετικά με τις υποομάδες της CD Projekt. Η αρχική δήλωση που προκάλεσε σύγχυση είχε γίνει στο πολωνικό μέσο Bankier από τον CEO της CD Projekt, Adam Kiciński και ενδεχομένως να χάθηκε κάτι στη μετάφραση.

Το σίγουρο είναι πως το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020 για τα PS4, Xbox One και PC. Το τι άλλο επιφυλάσσει το μέλλον για τη σειρά φαίνεται πως θα το μάθουμε τελικά κάποια άλλη στιγμή.