Η CD Projekt Red ετοιμάζει όχι ένα…αλλά τρία Cyberpunk παιχνίδια 

Εργάζεται ήδη στη συνέχεια του Cyberpunk 2077;

Η CD Projekt Red ετοιμάζει όχι ένα…αλλά τρία Cyberpunk παιχνίδια

Η CD Projekt Red που αγαπήθηκε από τη σειρά παιχνιδιών Witcher, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα της με το Cyberpunk 2077. Ωστόσο, φαίνεται πως το 2077 δεν θα είναι το μοναδικό παιχνίδι της σειράς. Σύμφωνα με ένα ρεπορτάζ του Bankier, ο CEO της CD Projekt, Adam Kiciński, επιβεβαίωσε πως η εταιρία εργάζεται ήδη σε τρία διαφορετικά project που βασίζονται στο Cyberpunk 2077.

Ο Kiciński επισήμανε πως το ένα από αυτά είναι το βασικό παιχνίδι που οι gamers περιμένουν με ανυπομονησία τον Απρίλιο. Τα άλλα δύο projects δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά το υψηλόβαθμο στέλεχος τόνισε ότι το ένα από αυτά θα έχει multiplayer προσανατολισμό. Ενδεχομένως η ταλαντούχα ομάδα να ετοιμάζει κάποιο spin-off στα πρότυπα του Gwent. Για το τρίτο project δεν έχουμε απολύτως καμία πληροφορία.

Πολλοί εικάζουν πως η CD Projekt βρίσκεται ήδη στα πρώτα στάδια προετοιμασίας του sequel. Ενδεχομένως να είναι κάποιο άλλο spin-off ή κάτι που ακόμα δεν μπορούμε να φανταστούμε. Το σίγουρο είναι πως αν σας αρέσει το Cyberpunk σίγουρα έχετε λόγους να είστε ενθουσιασμένοι.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020 για τα PS4, Xbox One και PC.

1 comment(s)