Το Halo: Reach δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει στο PC και ήδη η Microsoft παλεύει με τους πειρατές

Θα προβεί σε bans όσων παίζουν παράνομα τη δοκιμαστική έκδοση
02 Ιουλίου 2019 11:51
Το Halo: Reach δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει στο PC και ήδη η Microsoft παλεύει με τους πειρατές

Το Halo: Reach ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του στο PC και από την προηγούμενη Παρασκευή «έτρεχε» μια δοκιμαστική τεστ έκδοση μέσω του προγράμματος Halo Insider -με λιγότερους από 1000 παίκτες να έχουν πρόσβαση- η οποία έλαβε τέλος πριν μερικές ώρες.

Μερικοί παίκτες ωστόσο προσπάθησαν να παίξουν παράνομα το παιχνίδι, κατεβάζοντάς το από μη-επίσημα κανάλια διανομής και αυτό έφτασε στα «αυτιά» της 343 Industries που πήρε θέση πάνω στο θέμα.

Έχει πέσει στην προσοχή μας ότι το Halo Insider διανέμεται online παράνομα. Εάν κατεβάσετε και παίξατε το παιχνίδι, έχουμε το δικαίωμα να καταργήσουμε όλους τους παράνομα συνδεδεμένους λογαριασμούς από όλα τα τρέχοντα ή μελλοντικά προγράμματα της 343.

Η 343 μετά από αυτή την δήλωση και μέσα από τα συχνά ερωτήματα (FAQ) στην ιστοσελίδα της τόνισε πως «αυτό είναι μόνο η αρχή», εννοώντας πως θα υπάρξουν περισσότερα δοκιμαστικά tests για το Halo: Reach για το PC και το Xbox με περισσότερο περιεχόμενο, οπότε δεν υπάρχει λόγος οι παίκτες να καταφεύγουν σε τέτοιες λύσεις.

Επίσης, όπως αποκάλυψε, θα υπάρξουν δοκιμαστικές PC εκδόσεις και για τα Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST και Halo 4 λίγο πριν την κυκλοφορία τους.

Το Halo: The Master Chief Collection, μαζί με το Halo Reach Remastered θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μέσα στο έτος για PC.