Marvel's Avengers: Θα μάθουμε νεότερα μέσα στον Ιούλιο στην San Diego Comic-Con

Ενδεχομένως να δούμε και gameplay πλάνα
02 Ιουλίου 2019 09:29
Marvel's Avengers: Θα μάθουμε νεότερα μέσα στον Ιούλιο στην San Diego Comic-Con

Μπορεί συνήθως να μην προκύπτουν πολλές ειδήσεις σχετικές με τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών από την San Diego Comic-Con, αλλά αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει φέτος. Η Marvel, η οποία έχει συνδέσει άρρητα το όνομά της με την εκδήλωση τα τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε ένα ειδικό Marvel Games πάνελ που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 18 Ιουλίου. Στο πλαίσιό του θα μάθουμε νεότερα για τα επερχόμενα Marvel παιχνίδια, όπως τα Iron Man VR, Marvel’s Avengers και Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order.

Ενδεχομένως η Marvel να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό τα πρώτα gameplay πλάνα του Marvel’s Avengers, τα οποία οι Unboxholics είχαν τη δυνατότητα να δουν σε μια κεκλισμένων των θυρών παρουσίαση στην E3 2019.

Συγκεκριμένα, η περιγραφή του πάνελ τονίζει χαρακτηριστικά:

Οι παρευρισκόμενοι θα δουν συναρπαστικό νέό υλικό από το MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order, το Marvel’s Iron Man VR και το Marvel’s Avengers, με πολλές εκπλήξεις που δεν έχουν ανακοινωθεί και αποκλειστικότητες του πάνελ. Ο παρουσιαστής Greg Miller (γνωστός από το KindaFunny.com) θα συνοδευτεί από τον Bill Rosemann (VP & Creative Director, Marvel Games), καθώς και άλλους ειδικούς καλεσμένους από τους τίτλους της Marvel Games!

Φυσικά, το Unboxholics.com θα καλύψει όλες τις ανακοινώσεις που θα προκύψουν από την San Diego Comic-Con 2019 οπότε μείνετε συντονισμένοι.