PlayStation: Η Sony ετοιμάζεται για εξαγορές στούντιο

Νέες δηλώσεις από τον υπεύθυνο του PlayStation
01 Ιουλίου 2019 17:34
PlayStation: Η Sony ετοιμάζεται για εξαγορές στούντιο

O CEO και πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, παραχώρησε στο μεγάλο ιαπωνικό μέσο Nikkei μια νέα συνέντευξη. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στο μέλλον του PlayStation, τονίζοντας πως η εταιρία εξετάζει πιθανές ομάδες ανάπτυξης για εξαγορά ή ένωση με άλλα στούντιο. Η Sony θέλει να ενισχύσει το δυναμικό της με αφορμή την άφιξη της νέας γενιάς κονσολών.

Μάλιστα, όπως μεταφέρει το Gematsu, το οποίο μετέφρασε τη νέα συνέντευξη, ο Ryan ανέφερε πως πλέον με νέες εταιρίες όπως η Google να έρχονται στη βιομηχανίας, το περιεχόμενο είναι πιο σημαντικό από ποτέ.

Νέες εταιρείες στη βιομηχανία παιχνιδιών που κοιτάζουν στην αγορά με ελπίδα είναι κάτι που σίγουρα καλωσορίζουμε. Η Sony Interactive Entertainment διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία αυτή και έχει στην κατοχή της πνευματικές ιδιοκτησίες τεράστιας αξίας.

Θα είναι δύσκολο για τους νεοεισαχθέντες στο χώρο να φτάσουν αυτά τα επίπεδα παραγωγής και ποιότητας τίτλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Sony έχει τονίσει τον τελευταίο καιρό πως θέλει να αγοράσει νέα στούντιο. Ο Jim Ryan είχε κάνει πάλι αντίστοιχες δηλώσεις στο παρελθόν, ενώ και ο Shawn Layden (που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία) είχε ξεκαθαρίσει την πρόθεση της Sony.