UK Charts: Το Super Mario Maker 2 προσπερνά το Crash Team Racing

Εξαιρετική πορεία για την αποκλειστικότητα του Switch
01 Ιουλίου 2019 10:41
UK Charts: Το Super Mario Maker 2 προσπερνά το Crash Team Racing

Το Super Mario Maker 2 ήταν ο τίτλος με τις περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουνίου. Ο τίτλος της Nintendo προσπέρασε το Crash Team Racing Nitro-Fueled που έμεινε στην δεύτερη θέση. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ντεμπούτο Nintendo τίτλου για το 2019, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του New Super Mario Bros U Deluxe.

Μάλιστα, η άφιξη του παιχνιδιού έχει συνοδευτεί και από μια αξιοσημείωτη marketing καμπάνια για το Switch που έχει ως αποτέλεσμα αυξημένες πωλήσεις για πολλά παιχνίδια του. Το Mario Kart 8: Deluxe σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση των charts, το Super Smash Bros. Ultimate κλείνει την δεκάδα, ενώ το The Legend of Zelda: Breath of the Wild σκαρφάλωσε στη θέση έντεκα. Μάλιστα, στη θέση εννέα συναντάμε το Bloodstained: Ritual of the Night χάρη στη Nintendo Switch έκδοση που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα. Οι πωλήσεις πρώτης εβδομάδας στο Switch ξεπέρασαν τις αντίστοιχες πωλήσεις πρώτης εβδομάδας στα PS4 και Xbox One μαζί.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες νέες προσθήκες στα UK Charts, στη θέση τέσσερα συναντάμε το νέο IP της SEGA, Judgment, ενώ το The Sinking City έκανε το ντεμπούτο του στη θέση δώδεκα. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι δέκα τίτλοι με περισσότερες retail πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο την προηγούμενη εβδομάδα.

  1. Super Mario Maker 2
  2. Crash Team Racing Nitro-Fueled
  3. F1 2019
  4. Judgement
  5. Mario Kart 8
  6. Red Dead Redemption II
  7. Grand Theft Auto V
  8. Assassin's Creed Odyssey
  9. Bloodstained: Ritual of the Night
  10. Super Smash Bros Ultimate