Infinity Ward | Η Activision δεν μας πίεσε να κάνουμε πιο "σκοτεινό" το COD: Modern Warfare

"Φτιάχνουμε το παιχνίδι που θέλουμε να φτιάξουμε"
28 Ιουνίου 2019 10:46
Infinity Ward | Η Activision δεν μας πίεσε να κάνουμε πιο "σκοτεινό" το COD: Modern Warfare

Πριν μερικές ημέρες το γύρο του διαδικτύου έκανε μια συνέντευξη του Michael Condrey, co-founder της Sledgehammer Games, στην οποία ο developer μίλησε για το πως η Activision έπεισε την Infinity Ward να κάνει το επόμενο Call of Duty πιο σκοτεινό σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Χαρακτηριστικά ο Condrey δήλωσε:

Το Modern Warfare μοιάζει με δύσκολη πρόκληση για κάθε στούντιο, ειδικά αν ωθείσαι από την publishing πλευρά να γίνεις πιο αμφιλεγόμενος και ‘σκοτεινός’ απλά για να δημιουργήσεις τίτλους στα δημοσιογραφικά μέσα.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις για της δημιουργικές παρεμβάσεις που ενδεχομένως επιβάλει η Activsion. Ωστόσο, πριν από μερικές ώρες, η Infinity Ward μέσα από το επίσημο Twitter λογαριασμό της απάντησε λέγοντας:

Για να είμαστε ξεκάθαροι, φτιάχνουμε το παιχνίδι που θέλουμε να φτιάξουμε και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τις 25 Οκτωβρίου για να κυκλοφορήσει.

Συνήθως δεν βλέπουμε τις εταιρίες να απαντούν απευθείας σε τέτοια δημοσιεύματα και μάλιστα τόσο γρήγορα, αλλά η εν λόγω συνέντευξη του Michael Condrey ενδεχομένως να περνούσε κάποιο λάθος μήνυμα και έτσι η Infinity Ward βγήκε δημόσια και υποστήριξε την θέση της.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2019 για τα PS4 και Xbox One, καθώς και στο PC μέσω του Battle.net.