Επίσημο: Έρχεται νέο PUBG παιχνίδι με σενάριο | Επικεφαλής ο δημιουργός του Dead Space

Η σειρά σε νέα μονοπάτια
27 Ιουνίου 2019 12:15
Επίσημο: Έρχεται νέο PUBG παιχνίδι με σενάριο | Επικεφαλής ο δημιουργός του Dead Space

Μπορεί ο κόσμος να λάτρεψε PlayerUnknown's Battlegrounds για την multiplayer battle royale δράση που προσφέρει, αλλά η σειρά φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει ένα αρκετά αναπάντεχο βήμα. Συγκεκριμένα, η PUBG Corp. ανακοίνωσε το ολοκαίνουργιο της στούντιο Striking Distance, με το οποίο θα κάνει τη μετάβαση στα narrative παιχνίδια, δηλαδή σε projects που βασίζονται στο σενάριο.

Υπεύθυνος για το νέο αυτό εγχείρημα είναι ο Glen Schofield. Πρόκειται για βετεράνο της βιομηχανίας που έχει ιδρύσει την Sledgehammer Games στο παρελθόν και έχει δουλέψει σε Call of Duty τίτλους, όπως τα Modern Warfare 3, Advanced Warfare και WWII, ενώ στο πλούσιο βιογραφικό του ανήκει το Dead Space και πολλοί άλλοι τίτλοι. Να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο στούντιο που δημιουργείται από την αρχή στην Καλιφόρνια και ανήκει εξ΄ ολοκλήρου στην PUBG Corp.

Ο Schofield τόνισε πως ανυπομονεί να εξευρήνει τις δυνατότητες που προσφέρει το σύμπαν του PUBG και οι οποίες ξεπερνούν τα όρια του battle royale. Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση.

Tags: