Το Commodore 64 επανακυκλοφορεί με...64 παιχνίδια [ΒΙΝΤΕΟ]

Γίνετε και πάλι παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα!
27 Ιουνίου 2019 12:02
Το Commodore 64 επανακυκλοφορεί με...64 παιχνίδια [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Retro Games Ltd σε συνεργασία με τον διανομέα Koch Media ανακοίνωσαν την επανακυκλοφορία του The Commodore 64 αυτά τα Χριστούγεννα. Οι λάτρεις της retro κονσόλας θα πάρουν στα χέρια τους μία πλήρους μεγέθους κονσόλα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι είχε κυκλοφορήσει και μια μικρότερη έκδοση.

Το The Commodore 64 έρχεται με ένα πλήρως λειτουργικό πληκτρολόγιο, αναβαθμισμένο joystick που συνδέεται σε μια από τις τέσσερις USB θύρες, HDMI και προ-εγκατεστημένα 64 παιχνίδια, όπως τα Paradroid και Boulder Dash. Η κονσόλα θα μπορεί να αλλάξει modes και να μετατραπεί στο κλασσικό C64 ή ακόμη και στον προκάτοχό του Commodore Vic 20 για μια πιο νοσταλγική retro εμπειρία.

Ο CEO της Retro Games δήλωσε:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Koch Media για να επανακυκλοφορήσουμε αγαπημένα retro παιχνίδια σε δύο από τους πιο εικονικούς οικιακούς υπολογιστές όλων των εποχών με πλήρως λειτουργικό πληκτρολόγιο.

Το The Commodore 64 κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο του 2019 και μπορείτε να το κάνετε pre-order πατώντας εδώ. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.