Hollow Knight: Silksong | "Θα κυκλοφορήσει όταν φτάσει την επιθυμητή κλίμακα και την ποιότητα"

Η Team Cherry θέτει ψηλά τον πήχη
26 Ιουνίου 2019 10:49
Hollow Knight: Silksong | "Θα κυκλοφορήσει όταν φτάσει την επιθυμητή κλίμακα και την ποιότητα"

Η Team Cherry, ομάδα ανάπτυξης γνωστή από το Metroidvania platformer Hollow Knight, δίνει νέες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο sequel Hollow Knight: Silksong. Όπως όλα δείχνουν, αν περιμένετε να παίξετε το επόμενο κεφάλαιο της σειράς, θα πρέπει να κάνετε λιγάκι υπομονή.

Το sequel ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και πρόσφατα είδαμε πλάνα μέσα από το Treehouse της Nintendo στην E3 2019. Τώρα μέσα από την Kickstarter σελίδα του παιχνιδιού αποκαλύφθηκε και η Greymoor, μια ολοκαίνουργια περιοχή, η οποία υπόσχεται να είναι η μεγαλύτερη που έχει δει η σειρά μέχρι σήμερα.

Μέσα από την εν λόγω δημοσίευση μαθαίνουμε και πως η Hornet που όσοι είχατε ασχοληθεί με το πρώτο παιχνίδι θα θυμάστε καλά, θα είναι πιο ομιλητική με πληθώρα διαλόγων σε σχέση με τον πρωταγωνιστή του πρώτου Hollow Knight. Παράλληλα, θα έχει και τη δυνατότητα να θεραπεύει τις πληγές της.

Κλείνοντας, η Team Cherry μεταφέρει πως ακόμη δεν έχουν κάποιο πλάνο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Hollow Knight: Silksong, λέγοντας ότι θέλουν να πάρουν τον χρόνο τους και όταν το παιχνίδι είναι έτοιμο και ταιριάζει με την ποιότητα και την κλίμακα του πρώτου τίτλου, τότε θα είναι έτοιμη να την ανακοινώσει.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πρόσφατα gameplay πλάνα από το Nintendo Treehouse.

Tags: