Φήμη: Υπάλληλοι της Blizzard στο Παρίσι πήραν μια μικρή γεύση από το Diablo 4

Ενώ η εταιρία αναζητάει περισσότερο προσωπικό
26 Ιουνίου 2019 12:10
Φήμη: Υπάλληλοι της Blizzard στο Παρίσι πήραν μια μικρή γεύση από το Diablo 4

Νωρίτερα αυτό το μήνα σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με το ακυρωθέν StarCraft FPS της Blizzard που δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας για να επικεντρωθεί η εταιρία στα Overwatch και Diablo. Τώρα, η εταιρία δημοσίευσε δύο νέες αγγελίες εργασίας αναζητώντας έναν lead character artist και έναν lead concept artist για ένα Diablo παιχνίδι που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη.

Οι αγγελίες αναφέρουν πως το στούντιο εργάζεται σε ένα Diablo project, υπογραμμίζοντας πως οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να γνωρίζουν το σύμπαν της σειράς. Λάδι στην φωτιά έρχεται και βάζει συγχρόνως και το Γαλλικό μέσο Le Monde που επισημαίνει πως εργαζόμενοι της Blizzard στο Παρίσι πήραν μια μικρή γεύση από το Diablo 4 σε μια κεκλεισμένων τον θυρών παρουσίαση. Το μέσο μεταφέρει ότι πέρα από το πολυαναμενόμενο Diablo 4 και ένα νέο Overwatch βρίσκεται στα σκαριά, αλλά κανένα από αυτά δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2020.

Όπως όλα δείχνουν, ο επόμενος μεγάλος Diablo τίτλος είναι ήδη σε κάποιο ικανοποιητικό βαθμό ανάπτυξης για να μπορεί να παρουσιαστεί, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται αν πρόκειται για το 4ο κεφάλαιο ή ένα άλλο Diablo project. Αν αναλογιστεί κανείς πως ανοίγουν και νέες θέσεις εργασίας, ίσως αυτό να υποδηλώνει πως το επόμενο διάσημο dungeon crawler δεν είναι και τόσο μακριά και η παραγωγή του προχωράει ομαλά.

Περισσότερα θα μάθουμε κατά πάσα πιθανότητα στην φετινή BlizzCon, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com