Το Cyberpunk 2077 μάλλον θα λάβει μεγάλα expansions όπως το Witcher 3

Η CD Projekt μιλά για το μέλλον του παιχνιδιού
21 Ιουνίου 2019 13:41
Το Cyberpunk 2077 μάλλον θα λάβει μεγάλα expansions όπως το Witcher 3

Μπορεί η E3 2019 να αποτελεί πλέον παρελθόν, αλλά ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το άκρως αναμενόμενο Cyberpunk 2077 έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Prima Games, ο Alvin Liu , UI Coordinator της CD Projekt Red, αναφέρθηκε στις πιθανότητες να δούμε μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού κάποιο expansion, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία με το The Witcher 3.

Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Θα μιλήσουμε για τα πακέτα επέκτασης στο μέλλον. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι τα πάντα είναι ολοκληρωμένα, αλλά θέλουμε επίσης να οικοδομήσουμε ανοικτούς κόσμους. Ξέρω ότι όταν έπαιζα το The Witcher 3 και τελείωσα τα πάντα, ήθελα ακόμα να μάθω τι έκαναν όλοι οι χαρακτήρες. Νομίζω ότι θα έχουμε τέτοιες ευκαιρίες και με το Cyberpunk 2077.

Δεν παρακρατούμε περιεχόμενο. Δεν θα καταστρέψουμε την ιστορία για να προσπαθήσουμε ... να την πουλήσουμε σε κομματάκια στο μέλλον ή κάτι τέτοιο. Θα πάρετε ένα ολόκληρο παιχνίδι πλήρους αξίας.

Για την ιστορία, το The Witcher 3 είχε λάβει δύο τεράστια expansions, τα Hearts of Stone και Blood and Wine, τα οποία η κοινότητα επαίνεσε για την συμφέρουσα τιμή τους σε συνάρτηση με το περιεχόμενο και την ποιότητά τους.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου του 2020 για τα PS4, Xbox One και PC.