Νέες πληροφορίες για το Bloodborne

Co-op, PvP, Chalice Dungeons και άλλα πολλά
06 Μαρτίου 2015 15:02
Νέες πληροφορίες για το Bloodborne

Το ιαπωνικό site του Bloodborne ανανεώθηκε και φιλοξενεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το online κομμάτι του και πιο συγκεκριμένα το co-op, το PvP, το invading και πως οι παίκτες θα αφήνουν πλέον τα μηνύματα τους στον κόσμο της Yarnham. Όσον αφορά το συνεργατικό παιχνίδι, επιτρέπονται τρεις παίκτες ανα session, όπου δύο είναι guests και ο ένας host. Όπως συνέβαινε στα προηγούμενα Souls, όταν ένα boss εξουδετερώνεται, οι guests επιστρέφουν στον δικό τους κόσμο με ένα βραβείο.

Για να γίνει το summon άλλων παικτών, από τον host χρειάζεται το αντικείμενο Lulling Bell, ενώ οι guests για να εισέρθουν στον κόσμο του host θα πρέπει να κουβαλούν το "Small Resonant Bell". Το παιχνίδι μεταξύ φίλων έχει γίνει ευκολότερο, καθώς ο host μπορεί να θέσει το "Watchword" στο session του -ένα password επί της ουσίας- το οποίο όποιος το έχει μπορεί να κάνει join και αυτό λειτουργεί μόνο στο co-op και σε κανένα άλλο mode. 

Στο κομμάτι του PvP και εκεί τα πράγματα λειτουργούν ακριβώς όπως στα Souls: δύο παίκτες μπορούν να κάνουν invade τον κόσμο του host, έχοντας το αντικείμενο Ominous Resonant Bell, ενώ η παρουσία του NPC "Bell Maiden" θα σημάνει μια επικείμενη εισβολή. 

Τα Bloodstains ήταν ο τρόπος που οι παίκτες άφηναν την τελευταία τους πνοή στον κόσμο των Souls. Στην περίπτωση του Bloodborne, όμως θα υπάρχουν οι ταφόπλακες(tombstones) και τα memoirs θα είναι για να αφήνουν μηνύματα οι παίκτες. 

Προχωρώντας στα Chalice Dungeons, ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Bloodborne, σε αυτά οι παίκτες θα συναντούν "illusions", φαντάσματα παικτών που υπάρχουν στην ίδια περιοχή, δίνοντας συμβουλές για το πως να προχωρήσουν στην περιοχή. Τα Chalice Dungeons χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα κανονικά και τα generated. Και τα δύο μπορούν να παίχτούν τόσο online όσο και offline, αλλά για να δημιουργήσετε ένα generated dungeon θα πρέπει να είστε online, ενώ θα μπορείτε να κατεβάσετε τα dungeons που έφτιαξαν άλλοι παίκτες ή να μοιραστείτε τα δικά σας με τη κοινότητα. 

Τέλος, έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει ένα day one patch για το Bloodborne, το οποίο αναμένεται στις 25 Μαρτίου (με πιθανή απόκλιση μιας ημέρας λόγω της εθνικής μας εορτής) αποκλειστικά για το PS4

Παρακάτω θα βρείτε και ένα νέο σετ εικόνων που απεικονίζουν τα προαναφερθέντα σημεία του τίτλου.

Tags: