God of War: Προχωράει η ανάπτυξη του sequel - Σερί προσλήψεων στη Santa Monica

Η περιπέτεια του Kratos συνεχίζεται
20 Ιουνίου 2019 11:54
God of War: Προχωράει η ανάπτυξη του sequel - Σερί προσλήψεων στη Santa Monica

Πριν μερικούς μήνες σας είχαμε ενημερώσει για το κρυφό μήνυμα στο εορταστικό θέμα του God of War. Στη βασική του φωτογραφία αναγραφόταν η φράση "Ragnarok is coming" που ουσιαστικά αφήνει να εννοηθεί πως έρχεται το τέλος του κόσμου. Φυσικά αυτό είχε προκαλέσει τεράστιο hype για τους λάτρεις της σειράς, με τα περισσότερα μέλη της κοινότητας να πιστεύουν πως πρόκειται για teaser του πολυπόθητου sequel.

Τώρα, η Santa Monica πρακτικά επιβεβιώνει σχεδόν πως η ανάπτυξη του sequel προχωρά, καθώς αναζητάει ανθρώπους με βαθιές γνώσεις πάνω στο God of War 2018, για να καλύψει θέσεις εργασίας σε τομείς όπως το σενάριο και τα combat σύστημα. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι πως υπάρχει και μια ανοιχτή θέση εργασίας στο Studio Santa Monica που αναζητά έναν σχεδιαστή χαρακτήρων, ο οποίος πρέπει να ικανός να «φτιάχνει» πρόσωπα με λεπτομέρεια για επίπεδα επόμενης γενιάς. Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, θα δούμε το επόμενο παιχνίδι της σειράς στο PS5.

Το God of War είναι ένα από τα πιο αγαπητά παιχνίδια στο PlayStation 4, ξεπερνώντας τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις και αποσπώντας αναρίθμητα βραβεία.