Τα Gears 5 θα έχει mode κατασκευής χαρτών [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια αναλυτική ματιά στο Map Builder
19 Ιουνίου 2019 22:04
Τα Gears 5 θα έχει mode κατασκευής χαρτών [ΒΙΝΤΕΟ]

Με το Gears 5 η The Coalition υπόσχεται ένα ριζικά ανανεωμένο Gears, αλλά και ένα πακέτο που είναι εξαιρετικά πλούσιο σε περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης έκανε γνωστό πως πέρα από το Campaign και τα co-op modes του, ο τίτλος θα περιλαμβάνει το Versus multiplayer με νέα, αλλά και εδραιωμένα από το παρελθόν modes, το Horde, το νέο mode Escape, αλλά και Map Builder.

Πιο αναλυτικά το Escape δεν θα έχει μόλις ένα βασικό χάρτη, αφού η ομάδα ανάπτυξης θα φρεσκάρει τον τίτλο με έναν καινούργιο χάρτη κάθε εβδομάδα περίπου. Ωστόσο και η κοινότητα θα μπορεί να δημιουργήσει τους δικούς της χάρτες χάρη στο 2D Map Builder.  Το σύστημα θα δουλεύει με tiles και κάθε παίκτης θα μπορεί να κάνει τις ιδέες του πραγματικότητα. Βέβαια, για να ολοκληρωθεί το ανέβασμα του χάρτη, ο παίκτης θα πρέπει να αποδείξει πρώτα ότι μπορεί να ολοκληρωθεί και ότι δεν είναι κατά συνέπεια παρανοικά δύσκολος. Στα forums του παιχνιδιού έγινε γνωστό πως μετά την κυκλοφορία του τίτλου, το Map Builder θα επεκταθεί και στα Versus και Horde.

Η ομάδα σε συνεργασία με το IGN παρουσίασαν εν δράση το Map Builder σε ένα βίντεο διάρκειας είκοσι λεπτών. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Gears 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Xbox One και τα Windows PCs στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος θα περιλαμβάνεται από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.