Last of Us Part 2: Η ηθοποιός της Ellie αποκάλυψε κατά λάθος την ημερομηνία κυκλοφορίας

Αυτός είναι ο μήνας που στοχεύει η Naughty Dog
15 Ιουνίου 2019 21:04
Last of Us Part 2: Η ηθοποιός της Ellie αποκάλυψε κατά λάθος την ημερομηνία κυκλοφορίας

Μπορεί τα βλέμματα της gaming κοινότητας να ήταν στραμμένα στην E3 2019 τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο μια παρά πολύ σημαντική πληροφορία για το The Last of Us Part II, ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της βιομηχανίας, φαίνεται πως αποκαλύφθηκε κατά λάθος λίγες ημέρες πριν. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που χαρίζει την φωνή της στην Ellie, Ashley Johnson, παραχώρησε μια μεγάλης διάρκειας βίντεο συνέντευξη στον Brian W. Foster. Στο πλαίσιο αυτό ρωτήθηκε για την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού και όπως μπορείτε να ακούσετε στο σημείο 1:07:00 του βίντεο που ακολουθεί, η ηθοποιός πήγε να πει τη λέξη Φεβρουάριος, πριν την διακόψει ο συνομιλητής της.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο δημοσιογράφος του Kotaku, Jason Schreier, είχε αναφέρει πως είχε ακούσει ως πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας τον Φεβρουάριο του 2020.

Ομοίως, μετά την κατά λάθος αποκάλυψη από την Ashley Johnson, ο διαχειριστής του γνωστού gaming forum ResetERA και αναλυτής της βιομηχανίας, ZhugeEX, τόνισε πως η εσωτερική ημερομηνία, την οποία επιδιώκει η Sony είναι πράγματι ο Φεβρουάριος του 2020.

Το The Last of Us Part II βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 4 και το PlayStation 4 Pro.