Marvel's AVENGERS: Η εμφάνιση των Εκδικητών δε θα αλλάξει παρά την σφοδρή κριτική

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] H Square Enix άκουσε τα παράπονα
15 Ιουνίου 2019 13:22
Marvel's AVENGERS: Η εμφάνιση των Εκδικητών δε θα αλλάξει παρά την σφοδρή κριτική

Μπορεί η αποκάλυψη του Marvel's Avengers να ήταν εντυπωσιακή και να ενθουσίασε τους fans της Marvel, δεν συνέβη το ίδιο με όλους. Εύλογα αναρωτήθηκαν αρκετοί για το εικαστικό του παιχνιδιού και συγκεκριμένα τον σχεδιασμό των πρωταγωνιστών, ο οποίος έμοιαζε καρτουνίστικος και πλαστικός, ενώ ούτε η εμφάνισή τους συνάδει με αυτές των comics. 

H Square Enix δέχθηκε σφοδρή κριτική για τον τομέα αυτό στο πλαίσιο της E3 2019 και δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει. Συγκεκριμένα ο creative director της Marvel Games, Bill Rosemann, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο GameSpot πως ακούνε όλο το feedback του κοινού και θα μεταφερθεί στην ομαδα:

Προς όλους τους fans εκεί εξω θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για χθες το βράδυ, που είδατε το trailer. Η ενέργειά σας ήταν καταπληκτική! Όλα τα σχόλια που ακούμε, τα ακούμε, τα μοιραζόμαστε και τα μεταφέρουμε στο στούντιο, σας ακούμε ... σας ευχαριστώ.

Προφανώς και οι ιθύνοντες είναι ενήμεροι για το γεγονός πώς ο σχεδιασμός δεν άρεσε ούτε στους fans των comics αλλά ούτε και σε αυτούς των ταινιών και σίγουρα πρέπει να αλλάξει. Ευτυχώς, ελπίζουμε να υπάρχει αρκετός χρόνος για αυτό. 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Ωστόσο, σε μια νέα του δήλωση πριν από μερικές ώρες, ο creative director της Crystal Dynamics, Shaun Escayg, γνωστοποίησε τελικά πως δεν θα γίνει καμία αλλαγή στο σχεδιασμό των χαρακτήρων του Avengers παιχνιδιού. Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Ακούμε πάντα το feedback από την κοινότητα και το θεωρούμε καλοδεχούμενο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν σχέδια για να αλλάξουν την εμφάνιση και τον σχεδιασμό των χαρακτήρων"

Επομένως οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα θέλουν τους fans να μην επηρεάζουν ην ανάπτυξη του τίτλου, παρά τα εύλογα επιχειρήματα που παρουσιάζονται. 

Το Marvel's AVENGERS θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαίου 2020 για τα PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.