Cyberpunk 2077: Ο 'breathtaking guy' ζήτησε από την CD Projekt να κάνει το σωστό

Αντί να του χαρίσουν τη συλλεκτική του τίτλου
14 Ιουνίου 2019 19:03
Cyberpunk 2077: Ο 'breathtaking guy' ζήτησε από την CD Projekt να κάνει το σωστό

Το highlight της Ε3 2019 που έχει περάσει στην ιστορία είναι η εμφάνιση του Keanu Reeves στην συνέντευξη Τύπου της Microsoft. Μέσα στο ντελίριο ενθουσιασμού που επικράτησε στην αίθουσα ένας από τους θεατές φώναξε "You're breathtaking" (Μου κόβεις την ανάσα) στον Reeves, ο οποίος εκείνη την ώρα προσπαθούσε να δώσει "πάσα" για να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077.

Χωρίς να χάσει τα λόγια του και με ένα χαμόγελο επέστρεψε την ατάκα στον εν λόγω θεατή, χαρίζοντας μια επική στιγμή και εκατοντάδες memes στα social media. Λίγο μετά κυκλοφόρησε η είδηση ότι η CD Projekt βρήκε τον "Breathtaking Guy" όπως ονομάστηκε στο διαδίκτυο και του είπε πως θα του χαρίσει μια συλλεκτική έκδοση του Cyberpunk 2077.

 

Σε μια εντελώς ανιδιοτελής πράξη ο Peter Sark, όπως ονομάζεται, ζήτησε από την CD Projekt RED να μην του δώσουν τη συλλεκτική. Αντ'αυτού πρότεινε να κάνουν μια δωρεά ενός Go-Kart σε νοσοκομείο παίδων, μέσω της οργάνωσης GamersOutreach. 

Μια κίνηση που σίγουρα δείχνει ότι το gaming μπορεί να ξεπεράσει πολλά όρια και να βοηθήσει τους συνανθρώπους που έχουν κάποια πράγματα πραγματικά ανάγκη. Now that's breathtaking...