Square Enix: Ετοιμάζει δική της συνδρομητική υπηρεσία;

Η ιδέα βρίσκεται στο τραπέζι
13 Ιουνίου 2019 15:01
Square Enix: Ετοιμάζει δική της συνδρομητική υπηρεσία;

Όπως είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Square Enix κατά τη διάρκεια της E3 2019, τα remakes κυριάρχησαν στη παρουσίαση. Αναμφίβολα εδώ και αρκετές δεκαετίες η Square Enix κατέχει μια από τις πιο αξιόλογες βιβλιοθήκες με παιχνίδια-σταθμό στην ιστορία των video games. Ωστόσο όσο και να μας αρέσει η ιδέα να δούμε όλα τα αγαπημένα μας παιχνίδια με τη μορφή remake όπως το Final Fantsy VII ή έστω ως remaster όπως έγινε με το Final Fantasy VIII, είναι σχεδόν αδύνατων να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Ο CEO της εταιρίας Yosuke Matsuda μιλώντας στο GameInformer είπε πως συνεχώς λαμβάνει επιστολές από τους fans να κυκλοφορήσει ξανά παλιότερα παιχνίδια. Σύμφωνα λοιπόν με την παρακάτω δήλωση φαίνεται να το σκέφτεται σοβαρά. Συγκεκριμένα είπε:

Έχουμε αρκετές παραλλαγές από τίτλους μας εκεί έξω, τους οποίους μπορεί κάποιος να βρει ανεξάρτητα της παλαιότητάς του. Προσπαθούμε σκληρά να κάνουμε διαθέσιμους ακόμα και τους κλασικούς τίτλους του NES. Έχουμε γι’ αυτό το λόγο ξεκινήσει ένα internal project που ασχολείται με ports και remakes για να φέρουμε στην αγορά ότι τίτλο έχουμε κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Βέβαια το ιδανικό θα ήταν να στήσουμε τη δική μας συνδρομητική ή streaming υπηρεσία που θα κάνει τη ζωή όλων αρκετά πιο εύκολη και συμμαζεμένη. Είναι μια προοπτική που αυτή τη στιγμή επεξεργαζόμαστε.

Πως θα σας φαινόταν μια συνδρομητική ή streaming υπηρεσία από την Square Enix; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: