O Dr. Disrespect έφαγε ban από το Twitch κάνοντας stream από τουαλέτα της E3

Καθώς επιχείρησε το πρώτο του IRL stream
12 Ιουνίου 2019 12:45
O Dr. Disrespect έφαγε ban από το Twitch κάνοντας stream από τουαλέτα της E3

Πριν από μερικές ώρες και κατά τη διάρκεια της E3 2019 ένας εκ των διασημότερων streamer του κόσμου, ο Dr. Disrespect έφαγε ban από την πλατφόρμα του Twitch, καθώς πραγματοποίησε livestream μέσα από μια τουαλέτα στο Los Angeles Convention Center. Ως αποτέλεσμα ο λογαριασμός και το περιεχόμενό του πλέον δεν είναι προσβάσιμα.

Ο Dr. Disrespect θα ξεκινούσε για πρώτη φορά τα δικά του IRL livestreams από τον εκθεσιακό χώρο της E3. Κάποια στιγμή, ο ίδιος του και ο κάμερα μαν του εισήρθαν στις τουαλέτες με την κάμερα να καταγράφει ζωντανά, πράξη η οποία παραβιάζει τους όρους χρήσης του community και της υπηρεσίας. Το Twitch είναι γνωστό για τους αυστηρούς όρους που θέτει όσον αφορά το streaming παράνομων πράξεων, ενώ η καταγραφή ατόμων σε δημόσια τουαλέτα παραβιάζει τους όρους περί ιδιωτικότητας. 

Σα να μην έφτανε αυτό έκανε κανονικά βόλτα μέσα στις τουαλέτες, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες κόσμος παρακολουθούσε το stream. Φώναξε κιόλας την ασφάλεια του χώρου την ώρα που στο βάθος φαινόταν κιόλας ένα νεαρό παιδί να χρησιμοποιεί τις τουαλέτες. Αργότερα και ο Guy Beahm -το πραγματικό του όνομα- εν ώρα stream και σύμφωνα με αρκετά screenshots που κυκλοφόρησαν φάνηκε να ουρεί ζωντανά στην κάμερα. 

Εκτός από τον αποκλεισμό του από το Twitch, η ESA που διοργανώνει την E3, ανακοίνωσε ότι αφαίρεσε την άδεια πρόσβασής του Dr. Disrespect για την έκθεση. Εάν υπάρξουν νεότερες εξελίξεις, το άρθρο θα ενημερωθεί αναλόγως.