Marvel's AVENGERS: Οι Εκδικητές αποκαλύπτονται με ένα απίθανο πρώτο trailer!

Με voice cast γεμάτο αστέρες και ημερομηνία κυκλοφορίας
11 Ιουνίου 2019 04:06
Marvel's AVENGERS: Οι Εκδικητές αποκαλύπτονται με ένα απίθανο πρώτο trailer!

Και επιτέλους μετά από χρόνια στα σκαριά και ένα απλό cinematic trailer, το Marvel's AVENGERS αποκαλύφθηκε με κάθε επισημότητα και με ένα απίθανο πρώτο trailer, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Square Enix στην E3 2019. Πρόκειται για ένα story driven παιχνίδι που ωστόσο υποστηρίζει και 4-player co-op με τους developers να δηλώνουν εμφατικά πως δεν θα υπάρχουν lootboxes και pay-to-win πρακτικές. 

Σύμφωνα με την πλοκή του τίτλου, η οποία είναι μια ολοκαίνουργια ιστορία, οι Εκδικητές διαλύονται μετά από το τραγικό συμβάν του θανάτου του Captain America. Πέντε χρόνια μετά πρέπει να επανενωθούν για να παλέψουν και να κερδίσουν όλα αυτά που έχασαν. Σας θυμίζει λίγο το Endgame; Δεν πέφτετε έξω. Ακόμη και η σκηνή που έδειξε η Crystal Dynamics μετά το πρώτο trailer φέρνει πολύ στο ύφος της πρόσφατης ταινίας, με τον Ant-Man να γίνεται tease ως ο επόμενο χαρακτήρας του τίτλου. 

Η τεράστια παραγωγή του δεν φαίνεται μόνο από τα τέσσερα στούντιο που το αναπτύσσουν (Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nixxes Software, Crystal Northwest) αλλά και από το cast. Πασίγνωστοι voice actors  θα δανείσουν τις φωνές τους με τον Nolan North ως Iron Man, Troy Baker ως Hulk/Bruce Banner, Laura Bailey ως Black Widow, Jeff Schine ως Captain America και τον Travis Willingham ως Thor. 

Για τους κατόχους PS4 θα υπάρχει early beta πρόσβαση και περιεχόμενο μελλοντικά, ενώ το επιπρόσθετο περιεχόμενο θα δίνεται εντελώς δωρεάν προς όλους.

Το Marvel's AVENGERS θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου 2020 για τα  PS4, Xbox One, PC και Google Stadia.