Το Shenmue III αποκτά μια υπέρσυλλεκτική έκδοση από την Limited Run Games

Προς το παρόν μόνο για την αγορά της Αμερικής
11 Ιουνίου 2019 03:06
Το Shenmue III αποκτά μια υπέρσυλλεκτική έκδοση από την Limited Run Games

Το Shenmue III είναι ένα παιχνίδι που περίμεναν οι φανατικοί της σειράς εδώ και πάρα πολλά χρόνια και με την κυκλοφορία του τίτλου να πλησιάζει, η Limited Run Games, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, ανακοίνωσε την απόλυτη συλλεκτική έκδοσή του.

Μην βιάζεστε όμως να χαρείτε, διότι ακόμη δεν έγινε γνωστό αν η εν λόγω συλλεκτική θα έρθει στα μέρη μας, καθώς όπως θα δείτε και παρακάτω αφορά μόνο την αγορά της Αμερικής. Η Collector’s Edition είναι αρκετά πλούσια σε περιεχόμενο και έρχεται μαζί με το παιχνίδι (προφανώς), ένα αντίγραφο-ρέπλικα που απεικονίζει τον Δράκο/Φοίνικα, ένα σετ από αυτοκόλλητα και patches, καθώς και ένα Shoji Door-styled Light Box.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα έρθει και σε εμάς η συλλεκτική έκδοση του Shenmue III; Πείτε μας στα σχόλια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εικόνα με τα καλούδια της συλλεκτικής έκδοσης, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το τελευταίο trailer του παιχνιδιού από την E3 2019.

Το Shenmue III αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PS4, ενώ η PC έκδοση θα διατεθεί μέσω του Epic Games Store.