Gears 5: Δέκα λεπτά gameplay από τα Escape και Horde modes

Και έρχεται με 4K ανάλυση και 60fps στο Xbox One X
10 Ιουνίου 2019 13:11
Gears 5: Δέκα λεπτά gameplay από τα Escape και Horde modes

Το Gears 5 αποτελεί ένα πολύ δυνατό αποκλειστικό χαρτί για το Xbox One μιας και είναι από τα δημοφιλέστερα third-person shooting παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα της Microsoft. Μετά το trailer με την "κόλαση” να ζωγραφίζεται στο πρόσωπο της Kait, τώρα σειρά έχει να δούμε την gameplay πλευρά του παιχνιδιού. Στα βίντεο που θα βρείτε παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε μερικά νέα gameplay πλάνα από τα Hode και Escape modes του τίτλου. Αυτό μας δίνει μία πολύ καλύτερη εικόνα για το gameplay και τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει. Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού βαδίζουν στα ίδια χνάρια με τον προκάτοχό του, με μερικές ενδιαφέρουσες βελτιώσεις.

Τώρα, στα τεχνικά του θέματος, το Gears 5 θα εκμεταλλεύεται πλήρως την περισσότερη δύναμη του Xbox One X και υπόσχεται 4K ανάλυση και 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε κάθε mode που θα φέρει ο τίτλος. Ακόμη, το campaign θα μπορείτε να το απολαύσετε με τους φίλους σας μιας και υποστηρίζει co-op τριών παικτών.

Το Gears 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για Xbox One και Windows PC. Να σας υπενθυμίσουμε πως ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος και μέσω του Xbox Game Pass.