Η Nintendo τα βάζει με τους “leakers” και κινείται νομικά

Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να χαλάσει την παρουσίασή της
10 Ιουνίου 2019 12:15
Η Nintendo τα βάζει με τους “leakers” και κινείται νομικά

Σχεδόν κάθε χρόνο είτε πριν είτε μετά την έναρξη της E3 2019, πολλοί είναι αυτοί που καταφέρνουν και βρίσκουν στα χέρια τους ζουμερές πληροφορίες για διάφορες αποκαλύψεις παιχνιδιών και αποφασίζουν να το μοιραστούν και με τον υπόλοιπο κόσμο. Όπως θα έχετε δει και τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η E3 2019 είχε πολλές διαρροές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αυτή η έκπληξη στις ανακοινώσεις.

Το ίδιο δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να αφήσει να περάσει η Nintendo. Η εταιρία επικοινώνησε με έναν από τους βασικούς “leakers” και κινήθηκε ήδη νομικά απέναντι του χωρίς να δείχνει κανένα έλεος. Η στάση της είναι αυστηρή μιας και σέβεται όσους περιμένουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της ή έστω να τα πιάσουν στα χέρια τους στην έκθεση του Los Angeles.

Όλές αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον ίδιο τον χρήστη ο οποίος συνεχίζει και αναφέρει πως οι νομικές κινήσεις της Nintendo απαγορεύουν στον ίδιο να διαρρεύσει οτιδήποτε αφορά την εταιρία. Πράγμα που σημαίνει πως είναι ελεύθερος να κάνει ότι επιθυμεί με τις όποιες πληροφορίες κατέχει σχετικά με άλλες εταιρίες.

Tags: