Deathloop: Ο νέος τίτλος των δημιουργών του Dishonored που πρέπει να τσεκάρετε

Δύο assassins παγιδευμένοι σε μια αιώνια διαμάχη!
10 Ιουνίου 2019 04:30
Deathloop: Ο νέος τίτλος των δημιουργών του Dishonored που πρέπει να τσεκάρετε

Η Arkane Studios, δημιουργοί του Dishonored ανακοίνωσαν το επόμενό τους project στη σκηνή της Bethesda στο πλαίσιο της E3 2019. Γνωρίστε το Deathloop ένα action FPS με RPG στοιχεία όπως μας έχει συνηθίσει η Arcane και αναπτύσσεται από την Arkane Lyon συγκεκριμένα. Σύμφωνα με την περιγραφή του πρωταγωνιστούν δύο Assassins, o Colt και η Julianna, οι οποίοι είναι παγιδευμένοι σε ένα άνομο νησί ονόματι Blackreef και σε μια χρονική λούπα που τους αναγκάζει να βρίσκονται σε συνεχόμενη διαμάχη.

Ο τίτλος υπόσχεται μια πλοκή γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις, με το στοιχείο του παραφυσικού να το διέπει. Θα εξερευνήσετε τα απίθανα και πανέμορφα περιβάλλοντα του Blackreef μέσα από προσεγμένα σχεδιασμένα επίπεδα, τα οποία φυσικά θα μπορείτε να προσεγγίσετε όπως επιθυμείτε. Επίσης, ως Assassins θα πρέπει να κυνηγήσετε τους στόχους σας με στόχο να σπάσει η λούπα. Εάν δεν το κάνετε θα πεθαίνετε ξανά και ξανά. 

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το DEATHLOOP και σε ποιες πλατφόρμες, αλλά μπορείτε να δείτε το πρώτο cinematic trailer που σας βάζει στο κλίμα του.