Battlefield V: Gameplay και πληροφορίες για τους χάρτες του Chapter 4 [ΒΙΝΤΕΟ]

Και μια ματιά στο περιεχόμενο του Chapter 5
08 Ιουνίου 2019 21:12
Battlefield V: Gameplay και πληροφορίες για τους χάρτες του Chapter 4 [ΒΙΝΤΕΟ]

Όπως είδατε στην σχετική είδηση, το Chapter 4 του Battlefield V ενδέχεται να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία σας με το παιχνίδι με νέους χάρτες και ατελείωτους πολέμους. Ο δεύτερος χάρτης ονομάζεται Al Sundan και θα μας μεταφέρει σε διαφορετικά τοπία πιο ανοιχτά δίνοντας έτσι στον παίκτη την ευκαιρία να προσεγγίσει την μάχη όπως αυτός επιθυμεί. Μεγάλες αποστάσεις, ανοιχτά περιβάλλοντα, οχήματα, αεροπλάνα και πολυβόλα είναι λίγα από τα νέα χαρακτηριστικά αυτού του χάρτη.

Με λίγα λόγια ο νέος χάρτης είναι το κλασικό παραδοσιακό Battlefield και θα διατεθεί στις 29 Ιουνίου με την έναρξη του “Chapter 4”.

Συνεχίζοντας, ο τρίτος χάρτης αφήνει τα ανοιχτά περιβάλλοντα και μας ταξιδεύσει σε μία πιο κλειστή πόλη όπου ανταμείβει την ομαδικότητα. Με λίγα λόγια εφόσον παίξετε σαν ομάδα η νίκη είναι στα χέρια σας. Πιο αναλυτικά οι χάρτες που θα έρθουν είναι οι εξής:

  • Al Sundan - June 27th
  • Marita - July
  • Lofoten Island - TBD
  • Provance - TBD
  • Operation Underground - October

Η ομάδα πήρε λίγο χρόνο για να συζητήσει και για το “Chapter 5” που θα βάλει τους παίκτες να πολεμήσουν σε διάφορα μέρη του Ειρηνικού Ωκεανού. Καθώς οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία βρίσκονται σε πόλεμο, οι παίκτες θα πολεμήσουν σε διάσημες ιστορικές τοποθεσίες όπως Iwo Jima, ενώ μπορούν να περιμένουν τρεις ακόμη χάρτες, περισσότερα οχήματα και διάφορα ακόμη χαρακτηριστικά.

Τέλος, στον πυρήνα του παιχνιδιού θα προστεθούν κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά που η κοινότητα ζητούσε εδώ και καιρό. Αρχικά από τον Σεπτέμβριο θα ενσωματωθούν τα Private Games, ενώ τον Αύγουστο το μέγιστο Rank θα αυξηθεί από 50 σε 500.

Παρακάτω θα βρείτε μερικά βίντεο με τους νέους χάρτες όπως ένα ακόμη βίντεο με όλη την παρουσίαση και ότι νεότερο είχε να μοιραστεί η EA σχετικά με το Battlefield V στο πλαίσιο της E3 2019.

Tags: