Apex Legends Season 2: Όλες οι πληροφορίες και ο νέος χαρακτήρας του roster

Απευθείας από την συνέντευξη Τύπου της EA
08 Ιουνίου 2019 20:37
Apex Legends Season 2: Όλες οι πληροφορίες και ο νέος χαρακτήρας του roster

Στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου της EA, ανακοινώθηκε το μελλοντικό περιεχόμενο για το Apex Legends. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε η δεύτερη σεζόν του τίτλου με νέο περιεχόμενο, ενώ για το Σαββατοκύριακο θα έχετε την δυνατότητα να διπλασιάσετε το XP σας με το Double XP weekend event.

Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε η 2η σεζόν με την ονομασία Battle Charge η οποία έρχεται τον Ιούλιο, με νέο όπλο ονόματι L-Star το οποίο εκτοξεύει laser και μπορείτε να το αποκτήσετε από supply drop, ενώ θα γίνουν διάφορες αλλαγές στα υπάρχοντα όπλα όπως το Mozambique.

https://i.imgur.com/h0ewV98.jpg

Τα Ranked matches κάνουν επιτέλους την εμφάνισή τους, στα οποία οι παίκτες θα ανεβαίνουν κλάσεις από bronze σε Apex Predator, καθώς θα υπάρχει διαφορετικό matchmaking για κάθε επίπεδο rank. Στο τέλος της σεζόν θα λάβετε διάφορα αντικείμενα ανάλογα με ποια κατηγορία θα έχετε φτάσει.

Με την άφιξη του Battle Pass της season 2 οι μάχες θα είναι βασισμένες στην πρόκληση και θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε ολοκαίνουργια skins, όπως τα Prince of Darkness και Jade Tiger καθώς και άλλα legendaries. Τα crafting materials κάνουν τη εμφάνισή τους με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας legendary όπλο όταν φτάσετε στο level 100.

https://i.imgur.com/T144aDb.jpg

Τέλος, η ολοκαίνουργια δέκατη χαρακτήρας ακούει στο όνομα Wattson, η οποία μπορεί να κατασκευάσει σε πραγματικό χρόνο άμυνες με laser και να βοηθήσει την ομάδα της χρησιμοποιώντας το ultimate accelerant.

https://i.imgur.com/Uh2qjx3.png

Η δεύτερη σεζόν του Apex Legends θα γίνει διαθέσιμη στις 2 Ιουλίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο από την συνέντευξη Τύπου της EA.