Star Wars Jedi: Fallen Order | Δείτε 14 λεπτά gameplay και θα θέλετε να γίνετε Jedi

Ένα άκρως εντυπωσιακό demo από το EA Play
08 Ιουνίου 2019 19:26
Star Wars Jedi: Fallen Order | Δείτε 14 λεπτά gameplay και θα θέλετε να γίνετε Jedi

Τον χορό του EA Play ξεκίνησε η Respawn Entertainment με μια εκτενής παρουσίαση του Star Wars Jedi: Fallen Order διάρκειας 15 λεπτών. Ο πρωταγωνιστής Cal Kestis (τον ενσαρκώνει ο Cameron Monaghan του Gotham) φαίνεται πως συνεργάζεται με μια φατρία των Rebels, καθώς την εμφάνισή του έκανε ο Saw Guerrera του Forest Whitaker από το Rogue One, ο οποίος βοηθά τον νεαρό Padawan στο ταξίδι του. 

Το gameplay που θα δείτε παρακάτω είναι περίπου 3 ώρες μετά την αρχή του παιχνιδιού, όπου ο Kestis έχει αναπτύξει αρκετές από τις Jedi ικανότητές του.

Έντονα platforming στοιχεία, wall-running, γραφικά που κόβουν την ανάσα χάρη στην Unreal Engine 4, το gameplay με το φωτόσπαθο σε συνδυασμό με τα ομαλότατα animations και τα RPG στοιχεία έκαναν επίσης την εμφάνισή τους. Επίσης, το combat σύστημα έχει στοιχεία "Souls" όπως parry, deflect αλλά και finishing moves. 

Μάλιστα, το droid BD-1 θα είναι ο σύντροφός σας στη μάχη σκανάροντας το περιβάλλον και δίνοντας σας health packs. Απολαύστε το μέσω του παρακάτω player. 

Το Star Wars Jedi: Fallen Order θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2019 στα PS4, Xbox One και PC.