Bandai Namco: Νέο Tales μαζί με ένα remaster για το Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Διαρροή αποκαλύπτει το πρόγραμμα της εταιρίας
08 Ιουνίου 2019 11:12
Bandai Namco: Νέο Tales μαζί με ένα remaster για το Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Η E3 2019 δεν έχει ακόμη ξεκινήσει και οι διαρροές έχουν ήδη χαλάσει την έκπληξη για πολλά από τα παιχνίδια που θα αποκαλυφθούν. Ένα μεγάλο σφάλμα στην ιστοσελίδα της Bandai Namco, είχε ως αποτέλεσμα την διαρροή όλων της των παιχνιδιών που θα δούμε στην έκθεση. Το πρώτο από αυτά είναι το Elden Ring που αποτελεί το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της FromSoftware, όμως η εταιρία έχει δύο ακόμη εκπλήξεις. Η πρώτη είναι πως θα προστεθεί ένα νέο παιχνίδι στην σειρά Tales και θα ονομάζεται Tales of Arise. Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως ο τίτλος θα διατεθεί σε PS4, Xbox One και PC, αναπτύσσεται στην Unreal Engine 4 και θα έχει ένα πανέμορφο οπτικό τομέα μιας και υπεύθυνη των animations θα είναι η Ufotable.

Μετά έρχεται το Ni no Kuni: Wrath of the White Witch (Switch) και Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered. Υπήρχαν δύο σελίδες για αυτά τα παιχνίδι όπου και στις δύο ως ημερομηνία κυκλοφορίας αναγραφόταν το φθινόπωρο του 2019. Φήμες θέλουν πως η πρώτη έκδοση αφορά μόνο το Nintendo Switch, ενώ η δεύτερη θα είναι μία remastered έκδοση για τα PS4 και PC με βελτιωμένα γραφικά και αναλύσεις.

 

Αυτά από την Bandai Namco τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Η E3 2019 προβλέπεται φωτιά, επομένως, μείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics που θα σας μεταφέρουν οτιδήποτε νεότερο ανακοινωθεί στην μεγαλύτερη έκθεση του gaming.